Tentang Kami

Sejarah

Jinjiang Zhanxin Payung Co., Ltd didirikeun taun 1998.
Ngalangkungan 50acres kalayan 1St. gedong ngahasilkeun fiberglass atah, 2nd gedong bengkel rakitan bingkai, 3Kalurahan gedong kantor, 4th asrama staf, 5th gedong produksi payung.Aya 400 pagawé terampil kalayan langkung ti 15 taun ngahasilkeun payung, urang fokus kana ngahasilkeun payung sareng ngahasilkeun payung. Produk utama kami kalebet payung tilepan, payung murangkalih, payung lempeng, payung golf, payung luar sareng payung khusus desainer. Zhanxin Payung ngagaduhan audit ISO9001, BSIC, Sedex, Avon, Disney. Kualitas payung lulus REACH, EN71, ROSH, PAH, Azo-Free standard.
History

Pameran

ASD MARKET WEEK mangrupikeun salah sahiji pameran adil panggedéna di Amérika Serikat ti saprak 1961 kalayan langkung ti 2700 paméré & 45000 pangecér ti sakumna dunya anu ngiringan kana acara dua taunan, anu diayakeun dina bulan Maret & Agustus. ASD mangrupikeun pasar anu kuat sareng ngembang anu ngahijikeun rupa-rupa dagangan panglegana ti langkung ti 2700 padagang dina hiji acara dagang anu épéktip. Acara ASD kalebet: Kado & Bumi; Asesoris Pantun; Perhiasan Tunai & Ngalaksanakeun; Kaséhatan & Kecantikan jsb….
EXHIBITION

TIM

Kantor pusat kami aya di Kota Xiamen, nami mérek nyaéta OVIDA anu tujuanna pikeun Ngahijikeun sareng ngupayakeun pikeun Inovasi, ngagunakeun pangalaman sareng jasa profesional kami pikeun ngabantosan sadaya proyek anjeun kajadian. Méré harga sareng jasa pangsaéna dina proyék payung mangrupikeun hal anu paling penting pikeun padamelan sadidinten Ovida. Nyiptakeun payung khusus mangrupikeun padamelan sadidinten. Akibatna kami kalibet pikeun milarian payung anu sampurna pikeun sadayana anu nuju barang-barang promosi. Kusabab kitu désainer, teknisi sareng salesman urang bakal nawiskeun mockup gratis pikeun klien sakaligus pikeun ngabantosan proyek éta. Tim QC kami bakal nuturkeun unggal léngkah ngahasilkeun payung, ngirim deui AQL 2.4 stardard ka Departemen Penjualan kami, kamajuan ieu mastikeun unggal produk klien kalayan standar kualitas anu hadé nalika urang kéngingkeun.
TEAM

Enquiry Pikeun Pricelist

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.
Di nagara urang, pamahaman payung langkung ngingetkeun adegan indah hujan sareng kabut Jiangnan ka ...
Di Jepang, warna budaya payung unik pisan
Payung maénkeun peran anu penting pisan dina kahirupan urang. Dasarna henteu tiasa dipisahkeun tina payung nalika usum hujan. Barina ogé, teu aya anu langkung saé pikeun ...
Bagéan penting tina payung nyaéta payung nangtung sareng lawon payung
Kalayan kamajuan kontinyu jaman, payung laun janten kabutuhan dina kahirupan urang. Barina ogé, aya kaayaan anu teu bisa diprediksi ...
Popularization payung mérek, ngalebetkeun kahirupan sadidinten masarakat
Ayeuna urang gaduh seueur jinis cara nyetak dina payung. Kayaning percetakan layar sutra, percetakan transfer panas. Ieu mangrupikeun vide percetakan layar sutra ...
Nyetak Sutra
Naha anjeun terang kumaha motong lawon payung kana panel? Turutan pabrik payung Ovida, anjeun bakal terang langkung seueur kamajuan payung. Mimiti urang kedah cutti ...
Ngagulung Ngagulung