Tentang Kami

Sajarah

Jinjiang Zhanxin Umbrella Co., Ltd diadegkeun dina 1998.
Langkung ti 50 hektar sareng 1stwangunan fiberglass atah ngahasilkeun, 2ndwangunan bengkel assembly pigura, 3rdgedung perkantoran, 4thasrama staf, 5thwangunan produksi payung.
Aya 400 pagawe skillful kalawan leuwih ti 15years payung ngahasilkeun pangalaman, urang difokuskeun payung pigura ngahasilkeun sarta payung ngahasilkeun.produk utama urang kaasup tilepan payung, kids payung, payung lempeng, payung golf, outdoor payung jeung desainer custom payung.
Zhanxin Umbrella ngagaduhan ISO9001, BSIC, Sedex, Avon, Disney audits.Kualitas payung lulus REACH, EN71, ROSH, PAH, standar Azo-Free.
Sajarah

PAMERAN

ASD MARKET MINGGU mangrupa salah sahiji acara adil pangbadagna di Amérika Serikat saprak 1961 kalawan leuwih 2700 exhibitors & 45000 retailers ti sakuliah dunya attending acara bi-taunan, dilaksanakeun dina Maret & Agustus.ASD mangrupikeun pasar anu kuat sareng ngembang anu ngahijikeun rupa-rupa barang dagangan anu panglegana ti langkung ti 2700 padagang dina hiji pameran dagang produk konsumsi anu efisien.ASD acara ngawengku: kado & imah;Asesoris Pantun;Kas perhiasan & mawa;Kaséhatan & Kaéndahan jsb….
PAMERAN

TIM

Kantor pusat kami aya di Kota Xiamen, nami merek nyaéta OVIDA anu tujuanana pikeun Ngahiji sareng Narékahan pikeun Inovasi, ngagunakeun pangalaman sareng jasa profésional kami pikeun ngabantosan sadaya proyék anjeun.Méré harga sareng jasa pangsaéna dina proyék payung mangrupikeun hal anu paling penting dina padamelan sapopoé Ovida.Nyiptakeun payung khusus mangrupikeun padamelan sapopoé.Akibatna urang kalibet pikeun manggihan payung sampurna pikeun everybody kaayaan barang promosi.Ku alatan éta, désainer, teknisi sareng salesman kami bakal nawiskeun mockup gratis pikeun klien sakaligus pikeun ngabantosan proyék éta.Tim QC kami bakal nuturkeun unggal léngkah tina payung ngahasilkeun, ngirim deui AQL 2.4 stardard ka Departemen Penjualan urang, kamajuan ieu mastikeun unggal produk klien kalawan standar kualitas hébat nalika urang meunang.
TIM

Inquiry Pikeun Pricelist

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
Payung atawa payung nyaéta kanopi tilepan anu dirojong ku iga kai atawa logam anu biasana dipasang dina tihang kai, logam, atawa plastik.Éta des ...
Dasar payung
Genep konfederasi kontinental FIFA ngayakeun kompetisi kualifikasi sorangan.Sadaya 211 asosiasi anggota FIFA ngagaduhan hak pikeun asup ka ...
Kualifikasi Piala Dunya FIFA 2022
Kabutuhan pikeun badan tunggal pikeun ngawas maén bal asosiasi janten katingali dina awal abad ka-20 kalayan ningkatna popularitas i ...
Sajarah FIFA
Pongee nyaéta jenis lawon anyaman slub, dijieun ku anyaman jeung benang nu geus dipintal ku rupa-rupa tightness tina pulas benang dina variétas ...
Naon Pongee?
Jumlah tilep payung Payung béda pisan dina jumlah tilep gumantung kana desain fungsional.Sacara umum, nurutkeun n ...
Jumlah lipetan payung